Përshkrimi

Loni Qeramik
Keramika
Sanitari
Granit dhe mermer
Laminat
Montimin e pompave te ujit
043 730 017

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Drilon Brahimi

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Prishtine

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS