Përshkrimi

Loni Company është e specializuar për këto këto punë: Ujë dhe qeramika, montimin e hidroforëve, elemente të banjave, shkallë, granit, mermer, laminat, etj. Për me shumë shiko fotot më poshtë dhe për çdo detaj mund të thirrni në ketë numër telefoni +377 43 730 017 + viber.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Drilon Brahimi

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Skenderaj

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS