Përshkrimi

Happy client

  1. Bëjmë pastrimin e shtëpiave
  2. Bëjmë pastrimin gjeneral të divanëve, përfshirë:
  3. Largimin e njollave dhe papastërtive
  4. Kthimin e shkëlqimit 100%

Për më shumë informata na shkruani ose kontaktoni në nr. +38349404262

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Kompania e pastrimit ‘Dorelsa’

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Kosovo

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS