Përshkrimi

Bejme makeup , rregullim te flokeve dhe ngjyrosje te flokeve.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Studio Kata

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Gjakovë

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS