Përshkrimi

Kopshti më i mirë dhe më i bukur është ai që ka fidanet dekorative dhe lulet më të veçanta. Bëje kopshtin tënd të veçantë me llojllojshmërinë e luleve e fidaneve tona. Ju mirëpresim!
Pronar: Liridon Rexhepaj

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Kopshtaria e Koretinit

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Koretin 62000 Kamenicë

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS