Përshkrimi

Bejm pastrimin dhe ngjyrosjen e Kulmave dhe fasadave te shtepive dhe objekteve ne te gjith Kosoven.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Pastrim I Kulmave Lirimi

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

decan kosove

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS