Përshkrimi

Keni nevojë për ndihmë për deklaratat tatimore dhe punonjësit në Administratën Tatimore të Kosovës (ATK)?

Ne jemi këtu për ju.

Bashkëpunimi juaj me ne, ofron zgjidhje për të gjitha llojet e deklaratave tatimore në ATK. Kontratat e nevojshme me punonjësit tuaj, sipas ligjit të punës dhe kontratave të tjera të biznesit të nevojshme për kompaninë tuaj.
© Copyright Notice: All rights reserved 2019 - 2020
www.ramaj-ks.com

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

RAMAJ & Associates L.L.C.

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Prishtinë

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS