Përshkrimi

Ndermarrja punuese private me pronar Fadil Avdyli nga Shishmani(Gjakove)Kosove,me pervoj shume vjeqare ben punimin e te gjitha llojeve te dyshemeve me standarde perendimore.
Duke u nisur nga pervoja shume vjeqare qe nga vitet 1988-1992 ne Zvicerr dhe Gjermani vazhduam edhe ne vendin tone me po te njejtat mjete te punes qe i kemi sjellur nga atje dhe me po te njejtat materiale punuese qe vijne nga firmat e ndryshme prodhuese me renome boterore,italiane,gjermane,zviceriane etj.Bejme montimin e parketit,riparimin-grryerjen e parketit te vjeter dhe lyrjen me mjetet e persosura te punes,duke ofruar grarancion per cdo pune te bere nga ne.Poashtu montojme laminate te te gjitha llojeve.Te mbash emer dhe pune per kaq shume vite nuk eshte dicka e vogel, perkundrazi eshte dicka shume e madhe nese punon me ndershmeri dhe njejte per te gjithe pa dallime.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

N.T.P Fadil Avdyli Parket & La

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Gjakove

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS