Përshkrimi

Ofrojmë shërbime digjitale rreth dizajnit grafik.
Kontakt: +383 45 595 939 (Viber-Whatsapp)

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Removed user

03 February 2021

Korrekt, i perkushtume ,vet inciator & kreativ. Ju rekomdoje pasi edhe ka pervoje pune dhe eksperience mbrapa tij.

Endrit Berisha

1 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Pristina

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS