Përshkrimi

Fidanishtja " Koretin " nga Koretini i Kamenices, Shesim Pisha-(drunj dekorativ), fidane te llojeve te ndryshme, me qmime shum te volitshme me madhesi te ndryshme, bejme rregullimin e oborrove, parqeve te ndryshe. Jemi prodhues qe nga vitet 1973. Bejme shitjen e Fidaneve ne Treg me shumic dhe pakicë, si dhe bejme mbjelljen e barit.. Ejani dhe binduni me kualitetin dhe sherbimin tonë, dhe kontaktoni per se afermi me ne..

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Fidanishtja Koretinit

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Kamenice

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS