Përshkrimi

A po planifikoni një biznes të ri, a keni nevojë për ndihmë për të regjistruar një biznes apo duke bërë ndryshime në biznes (pronari, aksionari, emri tregtar, adresa, etj.)?

Ne jemi këtu për ju.

Përpilimi i planit të biznesit + Analiza SWOT; Hartimi i statutit për të gjitha kompanitë; Regjistrimi i biznesit në Agjencinë e Regjistrimit të Biznesit në Kosovë. Biznesi juaj do të ketë jetëgjatësi vetëm kur është hartuar dhe rregulluar qartë në organet kompetente shtetërore.

RAMAJ & Assocaites, gjithçka që i nevojitet për biznesin tuaj.
www.ramaj-ks.com

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

RAMAJ & Associates L.L.C.

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Bulevardi Bill Klinton, Prishtinë

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS