Përshkrimi

Keni hapur më parë një biznes në
Agjencinë e Regjistrimit të Bizneseve në Kosovë
dhe ka kaluar kohë e gjatë që më nuk jeni aktiv?

Krejt çka duhet të bëni është të merrni çertifikatën tuaj të biznesit dhe na kontaktoni, për të filluar me procedurën e shuarjes së biznesit të biznesit.

Pse duhet bëhet çregjistrimi i biznesit?
Sepse ju jeni të obiguar që të bëni deklarimet periodike tatimore në ATK (Administrata Tatimore të Kosovës) dhe në rastë mosdeklarmi ju dënoheni.

Nëse COVID-19 është arsyeja juaj pse dëshironi të bëni çregjistrimin, ne ju ofrojmë zbritje deri në 15%.

RAMAJ & Associates gjithçka që i nevoitet biznesit tuaj.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

RAMAJ & Associates L.L.C.

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Bulevardi Bill Klinton, Prishtinë

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS