Përshkrimi

Fillo një eksperiencë të re me kompanin Gjermane LR health&beauty me një cilësi të lartë në prodhimtarinë e saj me produkte 100% bio dhe gjithqka me AloeVera.
Duke filluar nga produktet për kujdesin e shëndetit, bukuris, lëkurës,
për të gjitha moshat si dhe aromat me një përmbajtje të gjatë të volumit deri në 48 orë.
Të gjithë të interesuarit për antarësim në grupin tim të punës për të krijuar biznesin dhe karrierën e tyre me këto produkte cilësore duke shitur dhe reklamuar jeni të mirëseardhur.
Për më shumë info më shkruani në +38345448881
Facebook: Bio Produkt
Instagram: bioprodukti_lr

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Bio Produkt

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Kosove

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS