Përshkrimi

Bëjm prodhimin e dyerve dhe dritareve nga plastika me material gjerman Gealan fasada të varura dhe strukturale rolete dhe gilindera të shkallve e ballkonav

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Te Sabiti

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Gjilan, Kosovo

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS