Përshkrimi

Kremat 100% bio i gjeni vetem tek ne nga aloevera jan produkte shume cilsore, kemi krema per rrudha, per puqrra, akne, majesil, dhe mask per flok

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Lea Aloe Krem

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Fushkosov-online

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS