Përshkrimi

SH.P.K Ndërtimtari-J është themeluar në vitin 2000.Kompania jonë është një ndër liderët më të avancuar në tregun kosovar sa i përket ndërtimit dhe realizimit të objekteve afariste banesore.

Ndertimtari
Shtepi
Objekte
Banesa
Afariste

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

N.P.N "Ndertimtari -J"

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Malishevë

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS