Përshkrimi

Gateri ofron një seri të produkteve si:
Shkallë, Dhoma gjumi, Kuzhina, Tavolina, Dyer, Dritare, Karriga, Veranda etj
Gateri është një ndër kompanitë më të mëdha prodhuese të industrisë së drurit në Kosovë. Kompania është themeluar në vitin 1991 nga vellëzerit Abdullahu , ku së pari filloi veprimtarinë e saj në prodhimin e dyerve dhe dritareve nga druri. Pas implementimit të suksesshëm të projektit, kompania zgjeroi aktivitetet e prodhimit në produkte tjera nga druri. Sot produktet nga Gateri janë me standardet me të larta për siguri .
Tradita jonë shumëvjeçare dhe dashuria jonë për drurin janë motivi jonë kryesor për prodhimin e mobiljeve për njerëzit që e ndajnë pasionin e njejtë me ne, për dru dhe mobilje të cilësisë së lartë.
Mobiljet nga druri kanë veçantitë e tyre për shkak të qëndrueshmërisë së tyre, janë të renovueshme dhe mund t'i ricikloni kur të dëshironi.
Ne insistojmë që në fund të çdo procesi të prodhimit, mobiljet që zbukurojnë ambientin tuaj të jetesës të jenë po aq natyrale sa druri nga i cili e kanë edhe origjinën.
Gateri ofron një seri të produkteve si:
Shkallë,Dhoma gjumi,Kuzhina,Tavolina,Dyer Dritare,Karriga,Veranda etj
Procesi i punës tonë fillon me dizajnin, prodhimin dhe instalimin e produktit.
Gateri është ndër Top Kompanitë në përpunimin e drurit. Prodhimet nga Gateri janë të një dizajni kreativ dhe original që rezultojnë në dukje të mirë vizuele dhe këto ja shtojnë vlerën këtyre produkteve.
Ne kemi ofruar një kualitet dhe përformancë të lartë të produkteve tona dhe si rezultat produktet dhe shërbimet tona janë vlerësuar lartë nga të gjithë klientët.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Gateri

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Rruga Batalioni Kështjella 175, Pristina, Kosovo 10000 Vranidoll, Kosovo

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS