Përshkrimi

Fabrika për prodhimin e dyerve dhe dritareve nga Plastika, Alumini dhe Metali, Dyer të dhomave, Laminat sipas porosisë juaj.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Loli-AL

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Kosova 42000 Vushtrri

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS