Përshkrimi

Kompani që mirret me shtijen dhe montimin e Granitit ,Mermerit ,Kuarcit dhe Onyx.
Na gjeni ne Lipjan ,Ferizaj ,Prelez.

Ofron
Granait
Mermer
Kuarc
Onyx
Montim

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Granit Kosova

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Rruga Driton Islami, Prelez i Muhaxhereve , Rruga Lipjan - Shtime ( Grackë) 70000 Ferizaj, Kosovo

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS