Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Filikaqa Shop

11 September 2020

Shqipja eshte nje profesoresh e jashtzakonshme, shume profesionale dhe punon shume afer me femijet. Ka nxer shume gjenerata te sukseshme. Rekomadoj gjdo prind qe eshte i interesum per femijun e vet te luj Violin, tek Prof Shqipe Bajraktari

Shqipe Bajraktari

1 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Prishtina

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS