Përshkrimi

Puna jonë është :
1. Përpunimin e qeramikave
2. Qepje të uniformave sipas kërkesës të klientëve
Si dhe shitje online të produkteve të ndryshme

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Noa Design

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Prizren

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS