Përshkrimi

Betim Beqa fotograf ofron fotosesione të ndryshme si:
Ne dasma , ditëlinde, portrete , natyre dhe ne studio.
Jeni te mirëseardhur!

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Betim Beqa

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Kërko Oferten
Kërko Oferten Kontakto / SMS