Përshkrimi

Metal Derguti është kompani e specializuar në punimin e konstruksioneve, kangjellave, dyerve dhe detaleve te ndryshme metalike.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Metal Derguti sh.p.k

18 June 2021

.

Metal Derguti sh.p.k

1 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Vllezerit Fazliu 10000 Pristina, Kosovo

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS