Përshkrimi

Golden Gate Academy ofron kurse te gjuhes angleze per te gjitha moshat, si dhe trajnime per testet standardizuese TOEFL, IELTS dhe SAT.
Kurset mbahen ne oferta individuale, per dy persona dhe grupore (5-6 persona).
E vecanta e kursit eshte qe mesimin e ofron PA LIBRA! Cdo material pergatitet ne vecanti per secilin student, duke ju dhene atyre mundesine e mesimit te gjuhes per nje kohe me te shkurter, mesimin e gjerave te nevojshme dhe esenciale, si dhe duke i dhene perparesi kominikimit.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Golden Gate Academy

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

M2, Prishtinë

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS