Përshkrimi

Dyer , gilindera , rrethoja , konstruksione nga metali si dhe montimin e dyerve automatike për garazha
044 794 604 & 044 454 280

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Florim Tershani

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Magjistralja Shtime - Ferizaj

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS