Përshkrimi

Kompania AS
Kryen keto Sherbime
Pastrim Gjeneral te shtepive, Banesave
Mirembajtje te Objekteve Kolektive, Zyreve etj
Montimin dhe Qmontimin e Mobileve
Montimin e Sanitaris
Montimin e Abazhureve (Llustera), Garnizhdave
Mirmbajtje te Energjis Elektrike
Montimin e Access Control, Kamerave te Siguris Etj
Tel +383/45/222-886

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Kompania AS

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Prishtin- Fushe Kosove

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS