Përshkrimi

HOME Express është kompani qe ndihmonë klientët e saj:
Pastrimin dhe rregullimin e, *shtepive, *banesave, *lokaleve, *objekteve, dhe te tjera...
HOME Express, per gjithqka thirrna neve!!!

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

HOME Express

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

50000 Gjakova, Kosovo

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS