Përshkrimi

Të specializuar për virtual tour (shëtitje virtuale – fotografi panoramike interactive 360º), dhe gigapixel fotografi. Me vite përvojë në krijimin e virtual përmbajtjeve 360°, ne jemi të aftë për të sjellë prodhime të imazheve tridimensionale interaktive tek ju. Me shfrytëzimin e ketij formati ju do kurseni kohë duke pasur mundësinë që brenda pak çastesh të vizitoni hapësira të ndryshme në vende të ndryshme.
+38349262846

www.lapsi360.com

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Alban Kasumi

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Pristina

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS