Përshkrimi

Ofrojmë keto sherbime :

-Floke Artist
-Prerje,Fenirime,Frizura,Ngjyrosje,Shatira,Ombre,
-Extensions hair,
-Grime Profesionale ,te thjeshta,ditore,per mramje,matura,evente,nuse dasma,etj.
-Thonje te duarve,te gjitha llojet classic,gell,llak gell,mega baz,thonje natyral,french,ombre,fiber glass,dizajne etj.
-Pedicure,
-Depilime te komplet trupit dhe fytyres
-Microblading & Shading
-Formësimi i vetullave,me dyll,me penje,me pinc
-Ngjyrosje e vetullave dhe qerpikeve
-Mbjellje te qerpikeve,classic,volume,elips,hybrid,
-Kthim te qerpikeve
-Brow Laminations,
-Tretmane te fytyrës,
-Filler te buzeve,mollzave etj

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Studio Ardita Aliu

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Rruga C Prishtinë Rruga C ne fund te rrethit Prishtinë XK, Prishtinë 10000

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS