Përshkrimi

Kompania ndërtimore LABI COM me pronar inxhinierin e diplomuar të ndërtimarisë z.Shefqet Gashin, me staf profesional dhe përvojë shumë vjeçare, ofron banesa dhe lokale me ndërtim cilësor dhe me çmime shumë të volitshme në dy pozitat kryesore të Prishtinës.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

LABI COM

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

28 Hamzë Jashari 10000 Pristina, Kosovo

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS