Përshkrimi

Flija me Saç
Porosia tvjen te shpia
Transporti falas ne Kosove
Transporti 6 euro ne Shqiperi dhe Maqedoni
Transport bejm edhe ne Evrope

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Porosit Te Fatlumja

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Mitrovica,Kosovo

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS