Përshkrimi

Bejme ndertimin dhe asfaltimin e rrugeve dhe trotuareve

Asfaltim
Rruge
Trotuare
Kocka
Oborr
Dekor
Plaka
Gure

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Kema Company

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Q.M.I- Lipjan 14000 Lipjan, Kosovo

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS