Përshkrimi

QARTIFIKOHU EDHE TI...
Bëhuni edhe ju një pjesë e një skuadre të suksesshme.
SHKOLLA PROFESIONALE- QENDRA PER AFTESIM PROFESIONALE
PER TE GJITHA ZANATET.SHKOLLA ESHTE AKREDITUAR DHE TE LICENCUAR ME ISO-ISOQAR 9001 STANDARDE nga Bashkësia Europiane
Mos ngurroni të na kontaktoni (+383)049386887

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Shkolla Profesjonale

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Graqanicë

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS