Përshkrimi

Studio Grafike, Finger Print

Brendim,
3D Reklama,
Marketing,
Dizajn Grafik,
Brendim,
Digital Print,
Folje,
Texstil Print.
https://www.youtube.com/watch?v=JO_2EiwrPf0

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Faton Hyseni

18 November 2020

Shume profesional .

Shukiz

18 November 2020

Perfekt materiale si dhe koha dhe qualiteti , flm finger print

Bekim Zeqiri

29 August 2020

Gjitheqka mire , faliminderit

Bekim Zeqiri

29 August 2020

Gjitheqka mire , faliminderit

Finger Print

4 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Mitrovica

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS