Përshkrimi

ASA për një fytyrë të hidratuar, të ndritshme, të pastër nga aknet, njolla të shkaktuara nga dielli, çarje, plasaritje të duarve dhe të këmbëve,etj.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Asa Asa

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Prishtin

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS