Përshkrimi

Sallon ondulimi YLLKA me pronare Luljeta Zejna bënë këto shërbime:
Premje
Fenerime
Shatir
Ngjyrosje
Grim
Dhe Frizura
Të gjitha këto në mënyr profesinale

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Sallon Ondulimi Yllka

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Kumanove

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS