Përshkrimi

Në servisin tonë kryhen këto shërbime : ngjyrosje dhe polirim të veturae, riparime mekanike, dhe larje gjenerale të veturave.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Autoservis Shala

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Hasan Prishtina, Kastriot

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS