Përshkrimi

Bëjmë servisimin e të gjitha veturave dhe regllazhë kompjuterike.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Auto Servis Gjinovci

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Magjistralja Skenderaj-Klinë, Skenderaj

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS