Përshkrimi

Bëjmë rregullimin e markave të njohura të veturave Mercedes dhe Opel. Poashtu bëjmë edhe ngjyrosjen e veturave.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Auto Servis Te Feta

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Magjistralja Podujeve - Prishtine - Penuhe

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS