Përshkrimi

Bëjmë servisimin dhe shitjen e pjesëve të ndyshme për vetura të marakve të njohura si , BMW , volswagen , audi , mercedes dhe të tjera , si dhe shitjen e vajrave motorrike .

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Remus Autoservis & Pjesë

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Blerim Zuqaku, Vushtrri

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS