Përshkrimi

Auto Servis bën servisimin e veturave, riparim, kontrollim të jashtëm dhe të brendshëm të veturave, ofron shërbime të autoservisit, riparime, ndërhyrje në çdo problem të automjetit tuaj. Shërbime të shpejta dhe cilësore

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Auto Servis Mercedes

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Besim Mala Murrizi, Drenasi 2., Drenas

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS