Përshkrimi

Bëjmë servisimin e kamionave dhe autobusave si dhe diagnozë kompjuterike për kamiona.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Scania servis

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Rruga e Adriatikut P.n, Mitrovicë

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS