Përshkrimi

Auto servis "Xhelal"i kryen shërbime në auto karoseri dhe ngjyrosje, auto folje-auto wrap, kontrollim teknik te automjeteve deri në 3.5 T, auto transport i veturave. Shërbime me porosi.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Auto Servis Xhelali

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Lubizhdë, Lubizhdë, Komuna e Prizrenit

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS