Përshkrimi

T-Oil ofron pikën e karburantit me derivate të naftës dhe benzinës si dhe auto larjen dhe autoservisin për të gjitha kategoritë e automjeteve. Me produktet cilesore TOIL, automjeti juaj do te kete nje performance te jashtezakonshme.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Pompa oil

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Uçk-së 97, Pejë

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS