Përshkrimi

Mercedes Service Muçiqi, një ndër Serviset më të avansuar me staf të kualifikuar teknik e administrativ si dhe pjesë të kualitetit të lartë. Ne ofrojmë një varg shërbimesh për markën Mercedes si: diagnozë kompjuterike, servisim të automjetit, bartje të automjetit, shitje të pjesëve. Ne garantojmë në shërbimet që ofrojmë. Për veturë të qëndrueshme dhe vozitje të rehatshme drejtohuni tek ne.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Mercedes-Ben Service Muqiqi

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Bardhosh

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS