Përshkrimi

Bëjmë riparimin e mjeteve bujqësore, motorave, menjaqave, dhe të gjitha pajisjeve bujqërsore.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Autoservis Olti

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Drenas

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS