Përshkrimi

Auto servis Miri është kompani e themeluar në vitin 2002 në lagjen Arbëri Prishtinë,që nga viti 2002 kemi ofruar shërbime të ndryshme si dhe shitjen e pjesëve për makina të ndryshme.Me kalimin e kohes e kemi rritur numrin e punëtoreve po ashtu edhe lokacionin,ku tani gjendemi në Berrnice.Tek ne klienti shërbehet me pjesë origjinale dhe shërbim kualitativ, garanci për produktet dhe shërbimet poashtu me çmime të volitshme.Qëllimi ynë është që gjithmonë klienti të jetë i kënaqur me shërbimet e ofruara .

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Auto pjeë & servis Miri

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Berrnice e Eperme,Prishtinë,E80

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS