Përshkrimi

Auto Servis Mercedes Benz Vedati bën servisimin e veturave të markës Mercedes . Tek ne mund të gjeni pjesë të reja po ashtu edhe pjesë të vjetra, diagnoztifikim kompjuterik dhe autobartje 24 orë.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Auto Servis Mercedes Benz Vedati

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Vëllezërit Fazliu, Prishtinë

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS