Përshkrimi

Sallon Ondulimi Taffa ofron këto shërbime: prerjen, rregullimin, ngjyrosjen e flokëve, grim profesional dhe shërbime të tjera.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Sallon Taffa

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Agim Ramadani- Katana

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS