Përshkrimi

Hotel Dukagjini eshte vendtakimi me i preferuar dhe me i njohur ne Peje. Vendndodhja eshte mrekullisht e pershtatshme, i gjendur pikerisht ne zemer te qytetit. Stafi yne entuziast dhe Specialistet tane te Eventeve do t’ju asistojne ne te gjitha nevojate e detajet e eventit tuaj duke bere qe ju te fokusoheni ne ate qe vertete ka rendesi per ju - te ftuarit tuaj.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Hotel Dukagjini

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Sheshi i Deshmorëve

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS